Een indrukwekkend verhaal

In het laatste weekend van juni hebben we bij Het Behouden Huys een bijzondere voorstelling gehad voor onze cliënten, familie en vrienden. Fafany Koopmans, een sprankelende jonge vrouw, vertelde op een luchtige manier over haar reis die ze met haar hersentumor heeft gemaakt, die haar gebracht heeft waar ze nu staat.

Een optimistische en bredere kijk op haar leven staan aan de wieg van haar huidige levensstijl. Een indrukwekkend verhaal. Om de avond compleet te maken heeft Alie Schoonbeek van #SmaakmetZorg heerlijke hapjes gemaakt die de zintuigen prikkelden.

Steun onze zorg. Help mensen 
weer in hun 
kracht te komen.

De stichting Vrienden van Het Behouden Huys is er om zorg een stukje aangenamer te maken en verlichting te bieden. Met jouw steun, klein of groot, kunnen wij extra lucht geven!

WORD
DONATEUR OF SPONSOR

MEER PROJECTEN

Filter

Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Boeken voor cliënten

Het Behouden Huys heeft een kleine bibliotheek met boeken die cliënten kosteloos kunnen lenen en gaan over omgaan met kanker, rouw en verlies.
Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Workshops Yoga en Chineng Qikong

Yoga kan ondersteunend zijn voor mensen met kanker; na de operatie of behandelingen zijn er regelmatig klachten, zowel fysiek als psychisch.
Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Doris Dorpsuil

Wanneer je als gezin te maken krijgt met het Behouden Huys betekent dit dat er een heftige gebeurtenis plaatsvindt binnen je familie waar kanker de hoofdrol in speelt.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

We zijn erorm blij met de organisaties die zich al hebben ingezet om ons te helpen projecten te realiseren.