Steun ons

Doneren als particulier

Steun Het Behouden Huys met een eenmalige of structurele gift. Als je kanker krijgt of iemand in je omgeving krijgt kanker, haalt dat je leven totaal onderuit. Het Behouden Huys biedt gespecialiseerde psychologische zorg bij kanker en helpt mensen weer in hun kracht te komen. Wilt u samen met de Vrienden van Het Behouden Huys deze zorg een stukje aangenamer maken voor mensen met kanker? Doneer of word net als ons Vriend van Het Behouden Huys. Wij kunnen iedere steun goed gebruiken om de beste psychologische zorg te kunnen blijven bieden en aangenamer te maken. Alvast onze hartelijke dank!

Word Vriend van Het Behouden Huys

Met uw gift draagt u structureel bij aan aangenamere de zorg voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Vanaf €5,- per maand of €50,- euro per jaar bent u al donateur. Wij noemen u liever vriend(in) van Het Behouden Huys. We houden u graag via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze acties en laten zien wat we met alle donaties doen. U kunt ook kiezen voor een eenmalige gift of doe een tikkie. Daarnaast kunt u een bedrag overmaken op NL12ABNA0607327626 t.a.v. Stichting Vrienden van Het Behouden Huys. Alvast hartelijk bedankt namens alle cliënten.

Een gift is aftrekbaar

Het is belangrijk om te weten dat het totale bedrag dat in één kalenderjaar gedoneerd wordt aan goede doelen, tussen de 1% (met een minimum van €60,-) en 10% van het verzamelinkomen fiscaal aftrekbaar is.

Kom in actie

Er worden regelmatig acties en evenementen georganiseerd om het werk van Het Behouden Huys financieel te ondersteunen. Sportieve activiteiten, serviceclubs, scholen of particuliere initiatieven dragen op een leuke en zinvolle wijze bij aan de continuïteit van onze extra zorg voor kankerpatiënten en hun naasten.

Wij kunnen uw actie helpen vorm te geven door voorlichtings- en promotiemateriaal ter beschikking te stellen. Ook helpen we u graag verder met ideeën om de actie tot een groot succes te maken. Als u het op prijs stelt op een bezoek van onze kant, bijvoorbeeld voor een presentatie of een dankwoord, dan horen wij dat graag.

Wilt u een evenement of actie organiseren voor Het Behouden Huys? Laat het ons weten, we kunnen u hierbij assisteren!

Neem contact op met Aafke Veninga om de mogelijkheden te bespreken.

Aafke VeningaCommunicatieadviseur en fondsenwerver

Nalatenschap

Uw testament is wellicht een gevoelig onderwerp. Want nadenken over uw testament is nadenken over de dood. Maar ook over het leven. Want juist met uw nalatenschap kunt u iets doen voor het leven van anderen. Door (een deel van) uw nalatenschap te bestemmen voor een maatschappelijk doel wat u aan het hart ligt, kunt u een verschil maken in het leven van anderen. Wilt u mensen met kanker en hun naasten of nabestaanden in hun verwerkingsproces steunen, dan kunt u Het Behouden Huys in uw testament opnemen op verschillende manieren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

WORD DONATEUR

Doneren als particulier

Velden met een * zijn verplicht