Steun ons

Sponsoren als bedrijf

Steun als maatschappelijk betrokken organisatie Het Behouden Huys eenmalig of word voor meerdere jaren ambassadeur. Hiermee kunnen wij mensen die geraakt zijn door kanker hulp blijven bieden. Daar krijgt u ook iets voor terug.

Financiële middelen voor gespecialiseerde psychologische zorg

Stichting Vrienden van Het Behouden Huys is op zoek naar bedrijven die ons werk structureel willen steunen. De stichting zet zich in om financiële middelen te werven voor extra zorg om de gespecialiseerde psychologische zorg die Het Behouden Huys biedt aan kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden aangenamer te maken.

Je kunt denken aan het afleggen van huisbezoeken omdat cliënten niet meer in staat zijn om naar Het Behouden Huys te komen, het aanschaffen van een virtual reality bril, voor het organiseren van thema-activiteiten voor kinderen of jongeren die te maken hebben met kanker of voor het geven van trainingen aan huisartsen en oncologieverpleegkundigen, voor het uitdragen van het belang van psycho-sociale hulp bij kanker.

Sponsoren kan op vele manieren. Ideeën en mogelijkheden kunt u doorspreken met onze fondsenwerver Aafke Veninga. Zij helpt u graag verder.

Aafke VeningaCommunicatieadviseur en fondsenwerver

Wat krijgt u daarvoor terug?

  • U steunt Het Behouden Huys en helpt ons mensen helpen die te maken krijgen met kanker en de grote impact hiervan op hun leven.
  • Uw foto en/of logo komen op deze website met uw persoonlijke verhaal.
  • Via de Linkedingroep Vrienden van Het Behouden Huys komt u in contact met andere zakelijk partners van Het Behouden Huys.
  • We kunnen uw bedrijf ondersteunen als er medewerkers zijn die in hun persoonlijke omstandigheden te maken hebben met kanker en ondersteunen bij begeleiding en re-integratie.
  • Jouw naam/bedrijfsnaam komt prominent in beeld in Het Behouden Huys.
  • Jouw gift is volledig aftrekbaar.
  • Je ontvangt vier keer per jaar de emailnieuwsbrief.

Je ontvangt uitnodigingen voor netwerkbijeenkomsten en activiteiten.

Vriendendiensten

Er zijn regelmatig bedrijven (en soms ook particulieren) die ons goederen of diensten schenken in natura. Zo laat Akzo Nobel bijvoorbeeld enkele keren per jaar een aantal van onze cliënten meevaren op een loodskotter uit de bruine vloot. Het spreekt voor zich dat wij daar enorm blij mee zijn, want hiermee kunnen wij onze bedrijfskosten laag houden, waardoor er meer geld ten goede komt aan psychologische behandeling van onze cliënten.

WORD SPONSOR

Sponsoren als bedrijf

Velden met een * zijn verplicht