Een donatie ten behoeve van de beeldende therapie voor kinderen

Van Bridgeclub Gieten ontvingen we een donatie van € 500,-. Dit hadden zij ingezameld tijdens een bridgetoernooi en hebben dit bedrag geschonken ten behoeve van de beeldende therapie voor kinderen. Hiervoor zijn wederom materialen aangeschaft. Onlangs ontvingen we nog een mooi en persoonlijk bedankje van een jonge cliënt en haar vader. Haar moeder is een aantal jaren geleden overleden. We hebben haar geholpen om met dit grote verlies om te kunnen gaan.

Steun onze zorg. Help mensen 
weer in hun 
kracht te komen.

De stichting Vrienden van Het Behouden Huys is er om zorg een stukje aangenamer te maken en verlichting te bieden. Met jouw steun, klein of groot, kunnen wij extra lucht geven!

WORD
DONATEUR OF SPONSOR

MEER PROJECTEN

Filter

Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Boeken voor cliënten

Het Behouden Huys heeft een kleine bibliotheek met boeken die cliënten kosteloos kunnen lenen en gaan over omgaan met kanker, rouw en verlies.
Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Workshops Yoga en Chineng Qikong

Yoga kan ondersteunend zijn voor mensen met kanker; na de operatie of behandelingen zijn er regelmatig klachten, zowel fysiek als psychisch.
Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Doris Dorpsuil

Wanneer je als gezin te maken krijgt met het Behouden Huys betekent dit dat er een heftige gebeurtenis plaatsvindt binnen je familie waar kanker de hoofdrol in speelt.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

We zijn erorm blij met de organisaties die zich al hebben ingezet om ons te helpen projecten te realiseren.