Voor Het Behouden Huys de Mont Ventoux op

Ongeveer 10% van de cliënten van Het Behouden Huys is onder de 18 jaar. De leeftijden van deze groep variëren van ongeveer 6 tot 18 jaar. Van Team Energy ontvingen we een donatie om materialen voor deze doelgroep aan te schaffen.

Team Energy Haren heeft met het beklimmen van de Mont Ventoux een bedrag van € 3.000,- opgehaald voor Het Behouden Huys. Hiervoor zijn (kinder)boeken, een rouwkoffer met allerlei materialen over rouw en kanker aangeschaft. De boeken staan in onze eigen bibliotheek en worden uitgeleend aan de jonge cliënten of aan hun ouders. Daarnaast heeft onze beeldende therapeut materialen gekocht waar de kinderen een herinneringsdoosje mee kunnen maken. Bedankt voor deze waardevolle donatie Team Energy Haren!

Steun onze zorg. Help mensen 
weer in hun 
kracht te komen.

De stichting Vrienden van Het Behouden Huys is er om zorg een stukje aangenamer te maken en verlichting te bieden. Met jouw steun, klein of groot, kunnen wij extra lucht geven!

WORD
DONATEUR OF SPONSOR

MEER PROJECTEN

Filter

Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Boeken voor cliënten

Het Behouden Huys heeft een kleine bibliotheek met boeken die cliënten kosteloos kunnen lenen en gaan over omgaan met kanker, rouw en verlies.
Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Workshops Yoga en Chineng Qikong

Yoga kan ondersteunend zijn voor mensen met kanker; na de operatie of behandelingen zijn er regelmatig klachten, zowel fysiek als psychisch.
Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Doris Dorpsuil

Wanneer je als gezin te maken krijgt met het Behouden Huys betekent dit dat er een heftige gebeurtenis plaatsvindt binnen je familie waar kanker de hoofdrol in speelt.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

We zijn erorm blij met de organisaties die zich al hebben ingezet om ons te helpen projecten te realiseren.