Skip to main content

Op 15 juni mochten 17 cliënten van Het Behouden Huys meevaren op een loodskotter uit de bruine vloot van STORK. Om hen een onvergetelijke dag te bezorgen en even niet aan kanker te hoeven denken, of juist ervaringen uit te wisselen met lotgenoten. En dat kan helend werken. Het was een prachtige dag, tot in de puntjes verzorgd. Een greep uit de enthousiaste reacties:

“We hebben een hele mooie dag gehad op de boot. Alles was perfect verzorgd en we hebben heerlijk gelunched op de boot.  We hadden een leuke groep en het was fijn om ervaringen met elkaar te delen. Ik heb heel veel genoten een mooie gesprekken gevoerd. Super bedankt voor de mooie dag!”

“Wat een kadootje was deze dag! Een dag met een gouden randje. Het weer was prima met ‘s middags zelfs nog even een mooie wind in de zeilen. Het schip zelf prachtig! Schipper Michel loodste ons met vaste hand de havens van Delfzijl en Termunterzijl in (en uit) en bleek een gezellige en informatieve prater. Een bijzondere groep mensen bij elkaar. Er is veel gelachen, er zijn verhalen gedeeld, heel ongedwongen allemaal. Al met al zomaar een zonnige, zorgeloze dag in een niet-zorgeloze periode. Ik weet niet goed hoe we iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt kunnen bedanken. Of hoe we duidelijk kunnen maken hoeveel zo’n dag betekent.”

“Het was geweldig gisteren. We hebben genoten. Echt, wat een heerlijk schip, goed verzorgde lunch. Chapeau chapeau chapeau.”