Energieker, je kracht ervaren en meer ontspannen en stabiel leven

Yoga kan ondersteunend zijn voor mensen met kanker; na de operatie of behandelingen zijn er regelmatig klachten, zowel fysiek als psychisch. Een verminderde conditie, vermoeidheid maar ook een angstig gevoel kan nog lang aanhouden. Yoga kan mensen helpen om dit te herstellen door speciale houdingen en vloeiende bewegingen. Ook ademhaling speelt een belangrijke rol om lichaam en geest tot een ontspannen lichaam en geest te komen.

Door het regelmatig beoefenen van Chi Neng Qigong voel je je energieker, ervaar je je kracht en wordt je leven meer ontspannen en stabiel. Ook versterkt Chi Neng Qigong je zelfgenezend vermogen. Je kunt het zien als Chinese yoga, mindfulness en meditatie tegelijkertijd. Nuchter en praktisch passend bij onze tijd met het beste uit duizenden jaren ervaring in Boeddhisme, Taoïsme, Confucianisme, Martial Arts, Traditional Chinese Medicine en meditatie. Het werkt goed bij rugklachten, stress, slaapproblemen en mentale en emotionele klachten. Chi Neg Qigong geeft je meer energie en maakt je gezonder.

Wilt u bijdragen aan deze wens?

De stichting Vrienden van Het Behouden Huys is er om zorg een stukje aangenamer te maken en verlichting te bieden. Met jouw steun, klein of groot, kunnen wij extra lucht geven!

DONEREN

MEER PROJECTEN

Filter

Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Boeken voor cliënten

Het Behouden Huys heeft een kleine bibliotheek met boeken die cliënten kosteloos kunnen lenen en gaan over omgaan met kanker, rouw en verlies.
Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Workshops Yoga en Chineng Qikong

Yoga kan ondersteunend zijn voor mensen met kanker; na de operatie of behandelingen zijn er regelmatig klachten, zowel fysiek als psychisch.
Nieuwe wensen
Nieuwe wensen

Doris Dorpsuil

Wanneer je als gezin te maken krijgt met het Behouden Huys betekent dit dat er een heftige gebeurtenis plaatsvindt binnen je familie waar kanker de hoofdrol in speelt.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

We zijn erorm blij met de organisaties die zich al hebben ingezet om ons te helpen projecten te realiseren.